Befasia e Krisht-Lindjes

Mirë se erdhët në atmosferën e Krishtlindjes në Jetë Studentore. Krishtlindja është një ngjarje e vërtetë e veçantë që ia vlen të festohet, të shqyrtohet, dhe të merren vendime të rëndësishme. Në këtë kënd të vogël mediatik ju mund të merrni informacion, mund të lexoni përjetimet e disave prej nesh rreth festës së Krishtlindjes, mund të kënaqeni me video të ndryshme, edhe mund të bëheni pjesë e bisedës rreth çfarëdolloj pyetje a vëzhgimi që keni në lidhje më këtë ngjarje.

Ju mirëpresim të bashkoheni me befasinë e Krishtlindjes…

Jetë Studentore